Pravila privatnosti

Tko smo

Poduzeće Rosenthal d.o.o. Varaždin osnovano je 1995. godine i jedno je od prvih hrvatskih tvrtki koje se bave Internet uslugama.
Mi pomažemo malim i srednjim poduzetnicima u rješavanju informatičkih problema i sigurnosnim pitanjima prvenstveno vezanim uz osobne kompjutere, mreže i uz poslovni Internet. Odlikuje nas fleksibilnost prema korisnikovim željama, ali i postavljanje standarda koji jamče uspješne odrađene projekte.
U više od 25+ godina, pružali smo podršku i/ili radili web stranice, više na web stranici O nama.

Naša web stranica je: http://internet.hr.

Koje osobne podatke skupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentar na stranici na kojoj prikupljamo podatke prikazana u obrascima za kontakt, posjetiteljeva IP adresa i preglednik koji koristite pomažu nam u otkrivanju spama.

Anoniman string vaše email adrese (zvan hash) može biti proslijeđen Gravatar uslugama kako bi se provjerilo ako ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar usluga dostupne su na adresi: https://automattic.com/privacy/. Nakon potvrde vašeg komentara, vaša profilna slika vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenosite sliku na našu web stranicu, izbjegavajte slike koje sadrže lokalne podatke uključujući i EXIF i GPS formate. Posjetitelji ove web stranice bi mogli preuzeti i pročitati bilo kakve lokacijske podatke iz slika na ovoj web stranici.

Kontakt obrazci

Svi obrasci na web stranicama interent.hr imaju konkretnu namjenu i koriste se u skladu s navedenom namjenom.

Kolačići

Ako ste ostavili komentar na našoj web stranici možete odlučivati o spremanju vašeg imena, email adrese i web stranice u kolačićima. Oni služe vašoj pogodnosti tako da ubuduće ne morate ispunjavati detalje pri publiciranju novog komentara. Ti kolačići će trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo vam privremene kolačiće kako bi ustanovili ako vaš preglednik prihvaća kolačiće. Takvi kolačići ne sadržavaju osobne podatke te će biti odbačeni nakon što ugasite vaš preglednik.
Kada se prijavite, postavit ćemo nekoliko kolačića za spremanje vaših informacija o prijavi i vaših odabira za prikaz zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, dok kolačići za prikaz zaslona traju godinu dana. Ako prilikom prijave označite „Zapamti me“ vaša prijava će biti prisutna dva tjedna. Ako se odjavite s vašeg računa, kolačići za prijavu biti će izbrisani.
Ako uređujete ili objavljujete članak, dodatni kolačići će biti spremljeni u vaš preglednik. Ti kolačići ne uključuju vaše osobne podatke nego indiciraju na ID članka koji ste uredili. Oni se brišu nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci objavljeni na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slika, članak). Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica ponaša se na identičan način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.
Takve web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti vaše kolačiće, imati ugrađeno dodatno praćenje pomoću programa treće strane. Također mogu nadgledati vaše interakcije s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaših interakcija s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu stranicu.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci su zadržani na neodređeno vrijeme. Na taj način možemo prepoznati i potvrditi prateće komentare automatski, umjesto da ih trebamo prvo odobriti.
Za korisnike koji su prijavljeni na našoj web stranici, pohranjujemo njihove osobne podatke ako ih pružaju u njihovim korisničkim profilima. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati njihove osobne podatke u bilo koje vrijeme (osi mijenjanja njihovog korisničkog imena). Administratori web stranice također mogu vidjeti i urediti te podatke.

Koja prava imate nad vašim podacima

Ako imate račun na ovoj web stranici ili ste ostavili komentar, možete zatražiti datoteku koja sadrži sve privatne podatke o vama koje mi čuvamo, uključujući bilo koje podatke koje ste nam pružili. Također možete zatražiti da obrišemo bilo koje podatke o vama koje čuvamo. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati zbog administrativnih, legalnih ili sigurnosnih razloga.
Kamo šaljemo vaše podatke
Posjetiteljevi komentari mogu biti provjereni pomoću automatskog programa za otkrivanje spam poruka.
Vaše kontakt informacije

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Činimo sve najbolje da čuvamo Vaše osobne podatke kao sigurne.
Koristimo sigurne protokole za komunikaciju i prijenos podataka (npr. koristimo HTTPS).
Koristimo se anonimnošću i pseudonimima, gdje je prikladno.
Nadgledamo naše sisteme za moguće ranjivosti i napade.

internet.hr

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.