Rad od kuće

Rješenja za rad od kuće

Provjerite moguća rješenja koja vam pomažu u svakodnevnom radu od kuće:

Programi za povezivanje računala:
AnyDesk
Hardverska rješenja:
Mikrotik
Programi za daljinsku komunikaciju:
Zoom
Discord

Programi za povezivanje na drugo računalo:

AnyDesk

AnyWhere. AnyTime. AnyDesk
slogan je AnyDesk aplikacije koja korisnicima omogućuje daljinsko upravljanje računalom.

Ono što AnyDesk čini posebnim je mogućnost upravljanja pomoću mobitela, tableta , prijenosnog i stolnog računala. Osim iznimne brzine i jednostavnog upravljanja AnyDesk je i dobro zaštićen. AnyDesk koristi: TLS 1.2 enkripcije, 2048-Bit RSA Key Exchange i Erlang tehnologije, kako bi korisnicima osigurao sigurno i bezbrižno korištenje. Vjerojatno najbolji programom za daljinsko upravljanje je za privatne korisnike potpuno besplatan, dok za poslovne korisnike nudi nadograđene premium licence čija se cijene kreće od 8.5€ do 42€ na mjesec, ovisno o planu koji korisnik odabere.

Odabir operativnih sustava na kojima radi AnyDesk je popriličan: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, FreeBSD, Raspberry Pi i Chrome OS. Verziju koju trebate možete preuzeti na adresi https://anydesk.com/en/downloads 

Hardverska rješenja:

MIKTOTIK

MikroTik je Latvijska tvrtka koja je koja razvija usmjerivače i bežičnih ISP sustava. MikroTik nudi hardver i softver za internetsko povezivanje u većini zemalja Svijeta.
Iskustvo u korištenju industrijskog standardnog PC hardvera i kompletnih sustava usmjeravanja omogućilo im je da 1997. godine kreiraju softverski sustav RouterOS koji pruža opsežnu stabilnost, kontrole i fleksibilnost za sve vrste podatkovnih sučelja i usmjeravanja.
Od 2002. godine napravili su vlastiti hardver, i tada je rođena je marka RouterBOARD.

Iako je za postavljanje hardverskog rješenja potrebno nešto više znanja i ne preporuča se korisnicima koji to nisu radili, jednom postavljeno rješenje pruža maksimalnu sigurnost i jednostavnost u radu. Svakako preporuka za poduzeća i za veći broj korisnika.

Programi za daljinsku komunikaciju:

Zoom

Zoom je lider u modernoj poslovnoj video komunikaciji, s lakom, pouzdanom platformom u oblaku za video i audio konferencije, suradnju, chat i webinare na mobilnim uređajima, stolnim računalima, telefonima i sobama. Zoom Rooms je originalno softversko rješenje za konferencijske dvorane koje se širom svijeta koristi u prostorijama za sastanke, konferencije, druženja i predavanja, kao i izvršne urede i učionice. Osnovan 2011. godine, Zoom pomaže tvrtkama i organizacijama da okupljaju svoje timove u okruženju bez trenja kako bi postigli više. Zoom je javno trgovačka tvrtka Nasdaq (oznaka: ZM) sa sjedištem u San Joseu.

Zoom možete preuzeti na adresi https://zoom.us/ 

Discord

Novi način za razgovor sa zajednicama i prijateljima.
Ovo je najlakši način komuniciranja putem glasa, videa i teksta, bilo da ste dio školskog kluba, grupe za noćne igre, svjetske umjetničke zajednice ili samo nekolicina prijatelja koji se žele družiti.

Poruke dnevno
0 M+
korisnika mjesečno
0 M+
Korisnika dnevno
0 M+

Discord možete preuzeti na adresi https://discordapp.com/download

internet.hr

Ova web stranica NE koristi kolačiće.