Rad od kuće

Woman working from bed

Rješenja za rad od kuće

Provjerite moguća rješenja koja vam pomažu u svakodnevnom radu od kuće:

Programi za povezivanje računala:
AnyDesk
Hardverska rješenja:
Mikrotik
Programi za daljinsku komunikaciju:
Zoom
Discord

Programi za povezivanje na drugo računalo:

AnyDesk

AnyWhere. AnyTime. AnyDesk
slogan je AnyDesk aplikacije koja korisnicima omogućuje daljinsko upravljanje računalom.

Ono što AnyDesk čini posebnim je mogućnost upravljanja pomoću mobitela, tableta , prijenosnog i stolnog računala. Osim iznimne brzine i jednostavnog upravljanja AnyDesk je i dobro zaštićen. AnyDesk koristi: TLS 1.2 enkripcije, 2048-Bit RSA Key Exchange i Erlang tehnologije, kako bi korisnicima osigurao sigurno i bezbrižno korištenje. Vjerojatno najbolji programom za daljinsko upravljanje je za privatne korisnike potpuno besplatan, dok za poslovne korisnike nudi nadograđene premium licence čija se cijene kreće od 8.5€ do 42€ na mjesec, ovisno o planu koji korisnik odabere.

Odabir operativnih sustava na kojima radi AnyDesk je popriličan: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, FreeBSD, Raspberry Pi i Chrome OS. Verziju koju trebate možete preuzeti na adresi https://anydesk.com/en/downloads 

Hardverska rješenja:

MIKTOTIK

MikroTik je Latvijska tvrtka koja je koja razvija usmjerivače i bežičnih ISP sustava. MikroTik nudi hardver i softver za internetsko povezivanje u većini zemalja Svijeta.
Iskustvo u korištenju industrijskog standardnog PC hardvera i kompletnih sustava usmjeravanja omogućilo im je da 1997. godine kreiraju softverski sustav RouterOS koji pruža opsežnu stabilnost, kontrole i fleksibilnost za sve vrste podatkovnih sučelja i usmjeravanja.
Od 2002. godine napravili su vlastiti hardver, i tada je rođena je marka RouterBOARD.

Iako je za postavljanje hardverskog rješenja potrebno nešto više znanja i ne preporuča se korisnicima koji to nisu radili, jednom postavljeno rješenje pruža maksimalnu sigurnost i jednostavnost u radu. Svakako preporuka za poduzeća i za veći broj korisnika.

Programi za daljinsku komunikaciju:

Zoom

Zoom je lider u modernoj poslovnoj video komunikaciji, s lakom, pouzdanom platformom u oblaku za video i audio konferencije, suradnju, chat i webinare na mobilnim uređajima, stolnim računalima, telefonima i sobama. Zoom Rooms je originalno softversko rješenje za konferencijske dvorane koje se širom svijeta koristi u prostorijama za sastanke, konferencije, druženja i predavanja, kao i izvršne urede i učionice. Osnovan 2011. godine, Zoom pomaže tvrtkama i organizacijama da okupljaju svoje timove u okruženju bez trenja kako bi postigli više. Zoom je javno trgovačka tvrtka Nasdaq (oznaka: ZM) sa sjedištem u San Joseu.

Zoom možete preuzeti na adresi https://zoom.us/ 

Discord

Novi način za razgovor sa zajednicama i prijateljima.
Ovo je najlakši način komuniciranja putem glasa, videa i teksta, bilo da ste dio školskog kluba, grupe za noćne igre, svjetske umjetničke zajednice ili samo nekolicina prijatelja koji se žele družiti.

0 M+
Poruke dnevno
0 M+
korisnika mjesečno
0 M+
Korisnika dnevno

Discord možete preuzeti na adresi https://discordapp.com/download

internet.hr
kompletna rješenja za dom i za posao

Upit / Napomena / Poziv na suradnju

Tvrtka Rosenthal d.o.o. Vaše podatke ne dijeli sa trećim osobama niti koristi u bilo koje druge svrhe osim za potrebe uspješne realizacije Vaše napomene ili zahtijeva. Više na linku Pravila privatnosti

internet.hr

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo na našoj web stranici.